T.G. Green ble grunnlagt av Thomas Goodwin Green tilbake i 1864, og et av de mest populære designene til keramikkverkstedet har alltid vært Cornishware, som først ble produsert i 1924. Den kjente stripen blir laget ved å skrapte den blå fargen vekk, for å avsløre bånd av den lekre hvite leiren under.

Det at de kjente stripene er å finne i barnebøker, reklame, moteblader og hjem over hele verden, er et bevis på Cornishware tidløse design og popularitet.

Ettersom tiden gikk, ble det dessverre stadig vanskeligere for det viktorianske keramikkverkstedet å konkurrere med den moderne industrien, og etter at en rekke eiere hadde prøvde sitt beste, ble keramikkverkstedet stengt i 2007.

MEN heldigvis hadde T.G Green og Cornishware fans på alle de rette stedene, og de livslange entusiastene Charles Rickards og Paul Burston slo seg sammen med designer og merkevarekonsulenten Perry Haydn Taylor, og sammen kom de Cornishware til unnsetning. Takket være deres ekspertise, har de fantastiske striper blitt restaurert til sin rettmessige posisjon.